Despre noi

SC EUROMETAL ART SRL ofera spre comercializare aviziere si cutii postale bloc sub forma de module, la pret de producator, adresate asociatiilor de proprietari si dezvoltatorilor imobiliari.

Chiar daca corespondenta a devenit electronica, cutiile postale reprezinta in continuare un element important in scara unui bloc. Sunt transmise inca instiintari care nu pot fi comunicate online (ex.: avize postale). De asemenea cutiile postale reprezinta si un element de design care completeaza aspectul unei scari de bloc.

Avizierele sunt deasemenea importante deoarece in interiorul lor se afiseaza listele de intretinere sau orice alte comunicari de interes legate de buna desfasurare a activitatii asociatiei de propietari.

Dupa montarea cutiilor postale si avizierului locatarii sau proprietarii vor aprecia diferenta unui decor mult mai atragător.

Daca vrei sa obtii o ofertă de pret pentru cutii postale pentru bloc sau avizier poti intra în legatură cu noi apelând unul din numerele noastre de telefon sau mergi în pagina de contact, completezi formularul iar în cel mai scurt timp vei primi o ofertă personalizată.